All-in vaarvakantie

✔️ “Hoe zit het met schoonmaakkosten?”

Uitgaan van vertrouwen is wat ons plezier oplevert in de verhuur van onze schepen. Daarom rekenen we geen schoonmaakkosten; we vertrouwen erop dat je met onze schepen omgaat zoals jij dat ook doet met iets waar je jouw ziel en zaligheid in legt en dus de boot netjes weer terugbrengt.

✔️ “Vragen jullie kosten voor een proefvaart met uitleg?”

Nee, ook dat zit bij ons bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van wat je zelf prettig vindt, gaan we aan het begin van de tocht een stukje met je varen om alles uit te leggen. Of je komt eerder bij ons langs voor een gratis proeftocht waar we je onder het genot van een kopje koffie het schip van jouw voorkeur laten zien en daarop samen – terwijl jij aan het roer zit – een stukje vaargebied verkennen.

✔️ “En huisdieren dan?”

We hebben zelf ook een hond en vinden het superleuk om daarmee op pad te gaan. Dat gunnen we jou dus ook, dus neem je viervoeter gerust mee (alleen op de Willem Barentsz). We vertrouwen erop dat jij de meeste haren na afloop even opruimt, wij doen de rest en dan stappen de volgende huurders weer aan boord op een prachtig schoon schip. Aangezien er veel verschillende honden zijn, vragen we je – als je dat wilt – zelf een zwemvest mee te nemen.

Echt géén extra kosten

We willen dat je een echte all-in vakantie beleeft, niet hoeft na te denken en compleet uitgerust weer thuis komt.
Daarom zijn bij ons alle extra’s bij de prijs inbegrepen, kijk maar:

Inclusief

✔️ dekbedden, kussens en beddengoed
✔️ douche/zeep benodigdheden
✔️ handdoeken pakket
✔️ keukenlinnen pakket
✔️ schoonmaakspullen
✔️ eindschoonmaak

Gratis overnachten

Je overnacht gratis op alle aanlegplaatsen van de Gastvrije Randmeren: aan boord ligt een seizoenskaart voor jullie klaar!

Meer info:

Inclusief

✔️ toiletpapier
✔️ gebruik gas
✔️ zwemvesten
✔️ volle watertank
✔️ waterkaarten en almanak
✔️ veilig afgesloten parkeerplaats

Welkom!

Van kennismaking tot afscheid: service is ons cadeau aan jou