Boot huren Almere

Zin in boot huren Almere? Dat doe je bij ons al vanaf €525 per weekend!

In de prachtige haven van Almere kun je heerlijk genieten op een terrasje, wandelen in nabijgelegen natuurgebieden en je culinair laten verrassen in de vele restaurants. Via het Gooimeer bezoek je binnen een paar uur pittoreske voormalige zuiderzeesteden, zoals Muiden en Bunschoten. Of je vaart via de sluis Flevoland in, waar een groot natuurgebied op je wacht.

Almere

De Havenkom van Almere is een enorm gezellige plek om te overnachten; met alle terrasjes en meerdere natuurgebieden (zoals het Kromslootpark en het Vroege Vogelbos) op loopafstand voelt Almere Haven bijna als een dorp aan.

Vanuit Almere Haven ga je via een sluis (6 meter hoogteverschil!) verder Flevoland in. Vaar op je gemak door Almere Stad, waar je onder leuke bruggetjes door gaat en via allerlei grote en kleine meertjes zoals het Weerwater en de Noorderplassen de stad vanaf het water bekijkt. Een enorm leuke ervaring!

Blijf je overnachten? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden: leef je uit met diverse watersportactiviteiten, ga lekker wandelen, of ga lekker shoppen. Mogelijkheden te over dus als je een boot huurt in Almere Haven!

Een ander voordeel van deze haven is dat het op maar een uurtje varen ligt van andere havens als Huizen of Muiden, dus met weinig moeite ben je weer in het volgende gezellige dorpje. De echte waterliefhebbers kunnen natuurlijk een langere tocht naar Amersfoort of Harderwijk en verder maken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

© Beelden: Inn saei

Gooimeer bij Almere

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een boot huren in Almere? Kijk dan even bij

En wil je meer weten over het vaarwater, klik dan door voor meer leuke info over het Gooimeer en de Randmeren.

boot huren muiden

Andere havens: