Boot huren Harderwijk

Lekker varen vanaf €525 per weekend; dat doe je met een boot huren Harderwijk!

Op een paar uur varen van onze thuishaven vind je het bekende Harderwijk. Een gezellig dorp met veel terrasjes en toeristische attracties zoals het bekende Dolfinarium. Je vindt er een heerlijke wandelpromenade en de faciliteiten in de nieuwe haven zijn keurig en compleet. Vanuit Harderwijk vaar je met een paar uur naar het pittoreske Elburg of een andere plek op het Veluwemeer of Nijkerkernauw.

Harderwijk

Harderwijk ligt aan het mooie Wolderwijd. In de nabije omgeving is veel waterplezier te vinden; je kunt er kiten, surfen, zwemmen aan het strand en natuurlijk ook een dagje naar het Dolfinarium. Plezier voor iedereen dus!

Een boot huren in Harderwijk en er vervolgens op uit trekken: het brengt je op verschillende plekken op de Randmeren, maar als je er een paar dagen blijft liggen, zul je je dus zeker niet vervelen!

De tocht naar Harderwijk duurt vanaf de Eem een paar uurtjes; net een leuke tocht: niet te kort en niet te lang. Eenmaal aangekomen kun je heerlijk in de haven aan boord luieren of een fijne wandeling maken en neerstrijken op een van de vele terrasjes.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

© Mark

Dolfinarium Harderwijk

Boot huren Harderwijk

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een boot huren in Harderwijk? Kijk dan even bij

En wil je meer weten over het vaarwater, klik dan door voor meer leuke info over het Veluwemeer en de Randmeren.

bootverhuur amersfoort

boot huren amersfoort

Andere havens: