Boot huren Elburg

Een boot huren Elburg doe je bij ons al vanaf €525 per weekend!

Op een paar uur varen van onze thuishaven vind je het prachtige oude havenstadje Elburg. Met haar enorm sfeervolle havenkom vol met oude botters en terrasjes ademt het een heerlijk sfeer van gezelligheid. Vanuit Elburg verken je makkelijk leuke andere dorpen op het Veluwemeer, zoals Harderwijk.

Elburg

Aan het einde van een mooie inloop vanaf het Veluwemeer vind je de prachtige haven van het karakteristieke Elburg. Deze nostalgische Zuyderzeestad ademt de sfeer van weleer; met een echte botterhaven, een traditionele touwslagerij en een indrukwekkende vesting waan je je in vervlogen tijden.

Elburg neemt de afgelopen jaren in populariteit toe, vandaar ook dat een boot huren in Elburg echt de moeite waard is. Zorg wel dat je (met name in het hoofdseizoen) op tijd aankomt, zodat je nog een fijne aanlegplaats kunt uitzoeken.

Omdat Elburg op een paar uur varen van het Eemmeer ligt, raden we onze gasten vaak aan om hier alleen tijdens langere tochten, zoals een midweek of week naartoe te varen. Op die manier kun je heerlijk op je gemak het vaargebied verkennen zonder te hoeven ‘jakkeren’.

Eenmaal in Elburg aangekomen, kun je heerlijk ontspannen genieten van de allerlei terrasjes of je gaat er op uit voor een wandeling op de Veluwe, die relatief dichtbij liggen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Rustieke sfeer in Elburg

Boot huren Elburg

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een boot huren in Elburg? Kijk dan even bij

En wil je meer weten over het vaarwater, klik dan door voor meer leuke info over het Veluwemeer en de Randmeren.

bootverhuur amersfoort

boot huren amersfoort

Andere havnes: