Boot huren Huizen

Een boot huren Huizen is prima te betalen: bij ons al vanaf €525 per weekend!

Huizen ligt aan het prachtige Gooimeer, onderdeel van de Randmeren. Huizen herbergt een paar prachtige culture aspecten als het Nautisch Kwartier.
Maar ook kun je heerlijk in Huizen wandelen in het Goois Natuurreservaat.

Huizen

Het oude Nautisch Kwartier in Huizen is in de afgelopen jaren prachtig vernieuwd tot een plek waar je heerlijk kunt slenteren tussen moderne inspiratie en oude vervlogen tijden. Bij de Kalkoven vind je vertier of eet een lekkere ouderwetse Dickens pannenkoek.

Een van de meest nautische plekken is de oude botterwerf, waar historische botters liggen en onderhouden worden. In de warme zomerdagen ruik je het oude teer van weleer en dompel je jezelf onder in ‘hoe het vroeger was’.

Echt genieten doe je in Huizen natuurlijk op het water en dus kun je bij ons een boot huren, zodat je Huizen en de omgeving op je gemak kunt bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de nabije gelegen dorpen als Muiden (waar je de romantische Vecht op kunt), Naarden en Amersfoort, elk met hun prachtige historische havens.

Als je in Huizen blijft overnachten, leg je gemakkelijk aan bij de afmeersteiger en lig je op een steenworp afstand van gezellige terrasjes en ander vertier, zoals evenementenlocatie de Kalkovens.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

© Beelden: Gemeente Huizen

Nautisch Kwartier Huizen

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een boot huren in Huizen? Kijk dan even bij

Meer weten?

En wil je meer weten over het vaarwater, klik dan door voor meer leuke info over het Gooimeer en de Randmeren.

boot huren muiden

Andere havens: