Bootsverleih und Urlaub in Holland

Unbeschwerter und zuverlässiger Bootsurlaub mit nostalgischen Luxusmotorbooten

Das perfekte Boot für Sie und Ihre Familie

Abel Tasman & Willem Barentsz

Bootsverleih und Urlaub in Holland

Unbeschwerter und zuverlässiger Bootsurlaub mit nostalgischen Luxusmotorbooten

Das perfekte Boot für Sie und Ihre Familie

Abel Tasman & Willem Barentsz

Mieten Sie ein Boot in Holland bei Willem Barentsz

2 bis 4 Personen

Abel Tasman: 4 Personen
Willem Barentsz: 2 Personen

Preis und Qualität

Ab € 490 pro Wochenende
oder € 975 pro Woche

Ohne Führerschein!

Sie brauchen bei uns keinen Führerschein (Erfahrung nützlich)

Liegeplatz: Eemnes (NL)

Kreuzfahrtgebiet: Eem, Randmeren, …
Entdecken Sie Amsterdam, Friesland, …

Zentral gelegen: überall in den Niederlanden erreichbar

Sie mieten bei uns ein Boot aus dem Herzen der Niederlande, so dass Sie wirklich in jede Richtung fahren können!

Besuchen Sie alte niederländische Städte

Nostalgische Gemütlichkeit und attraktive Häfen:

Oder suchen Sie die Natur

Verbringen Sie die Nacht im Schilf, wandern Sie direkt vom Boot aus durch schöne Wälder und Wiesen:

Entdecken Sie die vielseitigen Niederlande vom Wasser aus

Stolz auf unsere Bewertungen

– Hinweis: Wir fragen unsere Mieter im Nachhinein, ob sie freiwillig eine Bewertung über ihr eigenes Konto schreiben möchten; wir bieten dafür keine Gebühr an –

Thomas Schmitt
Thomas Schmitt
Oktober 22, 2023.
Hallo Maurice. Wir danken dir sehr für die schönen Tage auf dem Wasser. Ich bin sehr positiv Überrascht über eure hervorragende Dienstleistung. Gerne würden wir mit euch im nächten Jahr wieder eine Reise wagen. Euer Ersatz war sehr freundlich und hat uns auch gut unterstützt. Das einzige was wir haben zu zahlen müssten, war der Mietpreis für die Schwimmwesten. Aber das ist, so glaube ich, schon ok. Auf jedem Fall haben wir uns über euer kadoo sehr gefreut und ich hoffe der heiß gelaufende Motor hat nicht zu viel schaden erlitten. Mit freundlichen Grüßen Christina und Thomas
Bernie Huiskes
Bernie Huiskes
September 12, 2023.
Heerlijk op de Willem Barentsz gevaren met alles aan boord .tot volgend jaar wat een heerlijke tijd gehad bedankt allemaal.
Peter Berndsen
Peter Berndsen
Juli 18, 2023.
Gewoon erg goed, vriendelijk en altijd bereid om wat extra service te leveren.
Laura Jansen
Laura Jansen
Juni 5, 2023.
Allereerst is het contact voorafgaand aan de vakantie heel erg prettig doordat het heel persoonlijk is, onwijs vriendelijk en er wordt meegedacht met wat voor ons van toepassing was. Nooit eerder heb ik dit op deze manier zo leuk ervaren. Wij zijn een weekend met de Willem Barentsz op pad geweest. Een heel leuke boot, fijn formaat en alles aanwezig! Ook bij wat minder weer kun je goed binnen zitten of achter op het dek. Bij mooi weer kan het dak lekker open of rits je alle zijkanten open. Heerlijk vertoeven! De omgeving is ook leuk! Mooie havens gezien en genoeg te beleven in bijvoorbeeld Harderwijk of Huizen. Al met al super service, een fijne en complete boot in een leuke omgeving. Zeker de moeite waard!
Leo en Francien
Leo en Francien
Juni 1, 2023.
Hallo Pim ,Paul en Maurice ,Kan niet anders zeggen , Willem Barentsz bootverhuur is een zeer vriendelijk bedrijf die ons zeer bevallen is . Fijne boot om mee te varen , ook als je weinig ervaring hebt . De dag van de proefvaart kijk je al naar uit , laat staan als je echt met Abel wegvaart . Heerlijk geslapen , dus goede matrassen, de inrichting is oké ,aan niets ontbreekt je word verrast wat er allemaal aan boord is .Kortom: dit was goed !!!Groeten ,Leo en Francien .
roy kamps
roy kamps
November 19, 2022.
Top vakantie. Goede meedenkende organisatie
Suniel Doerga
Suniel Doerga
Oktober 3, 2022.
Het is voor ons de eerste keer om op een boot te varen. Na lang zoeken kwam ik bij Maurice terrecht omdat hij ter voorbereiding een proefvaarten aanbiedt. Maurice heeft op bijzonder vriendelijke wijze zijn uiterste best gedaan om de proefvaart mogelijk te maken. We hebben zijn service in de voorbereiding als bijzonder prettig ervaren. De locatie zelf was niet makkelijk te vinden zodat we door hem heel goed telefonisch begeleid zijn. Pim heeft ons ook op zeer prettige wijze ontvangen. Uit enthousisme heeft hij ons gedurende de vaart veel verteld over de vaarwereld en de mooie boten en op geduldige wijze onze vragen beantwoord. We hebben veel van hem geleerd. Wij hebben de proefvaart als een bijzonder moment ervaren.Hartelijk dank voor warme en vriendelijke ontvangst. Suniel en Asha.
rob nuij
rob nuij
September 15, 2022.
Wij hebben een super vakantie gehad op de Willem barentz. Heel fijne boot, verhuurd door hele fijne mensen. Niet zo’n poenerig bedrijf wat je vaak tegen komt in de verhuur maar vriendelijk, betrouwbaar, zonder poeha . Toppie! Ik zou het iedereen aanraden. Groetjes Rob en Yvonne
Eithne Jones
Eithne Jones
Augustus 22, 2022.
As a very last minute vacation idea, we (three of us) hired the Abel Tasman for a week in July. We were complete boating beginners, but the always friendly and always available support we received from Paul, Pim & Maurice made it a real joy. The boat was in great shape, fully and generously stocked with utensils, maps and all other necessitites. We particularly enjoyed our stays in Elburg, Kampen and Biddinghuizen. With this experience to build on, I think we might dare to go even further next time around. We're happy to recommend the team Willem Barentsz bootverhuur and the boat Abel Tasman!
Irene V
Irene V
September 26, 2023.
Great holiday!! We rented the Abel Tasman for a week. Our first time boating in the Netherlands. Were really impressed with the great service, tips and flexibility of Maurice and Pim. The boat was easy to handle. Will definitely recommend Willem Barentsz to our friends. And hoping to be back next year to spend some more time on the water. Thanks Maurice and Pim!!
Jack O
Jack O
Juni 25, 2023.
Erop uit. Goed team verhuurders mooie week gehad op de abel tasman goed varende boot . Alles er op en er aan in elburg en spakenburg gewoon doorvaren tot het einde lig je leuker En in centrum.
Yvette Rottink
Yvette Rottink
December 12, 2022.
Geweldig! Wat hebben we genoten van een weekend op deze fijne boot. We waren met onze dochters van 8 en 6. De zwemvesten lagen klaar en alles is zo compleet dat je alleen aan eten, drinken en kleding hoeft te denken. Het was onze 1e keer varen. Tijdens de proefvaart kregen we uitleg en hebben we het aanleggen geoefend. Die plek was ook perfect voor de 1e nacht. Dus lekker rondvaren en veilig en vertrouwd aanleggen. Je kan het jezelf zo moeilijk maken als je wil. Wij hebben dat vooral niet gedaan. Lekker eten mee en genieten! De service is erg goed. Ze nemen alle tijd voor je vragen en je kan nog bellen als je vragen hebt. Bedankt voor het geweldige weekend! Inmiddels is het 7 maanden geleden dat we met de boot weg waren. Maar we genieten nog na doordat we foto's zien of het er over hebben. Onze dochters vragen regelmatig of we nog eens kunnen gaan en benoemen dan het zo gezellig samen zitten op het dek met hapjes en het eilandje waar gekeken hebben. Wel weer op die boot benadrukken ze dan.
Fox Mulder
Fox Mulder
November 29, 2022.
Service met een verdiend grote S De betrokkenheid, service, nazorg, eigenlijk alles is tot in de puntjes verzorgd. Als je iets vraagt krijg je ook antwoordt. Er worden prima suggesties gedaan. De sfeer is ongecompliceerd en fijn. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij kijken er dan zeker met veel genoegen naar uit.
Jan
Jan
November 20, 2022.
Top week op de Randmeren Fantastisch mooi klassiek motorjacht. Erg ruim met een extra roer op het achterdek en ruime slaapplaatsen voor 4 personen. We hebben o.a.prachtige oude havens bezocht aan de randmeren.
Simons L
Simons L
November 20, 2022.
Stijl raakt nooit uit de mode Vanaf mijn eerste 'ontdekking' van dit bedrijf op Google, tot en met het hele vervolgtraject (inplanning huurperiode, opstelling huurovereenkomst, oplevering bij aanvang en tot slotte aflevering aan het eind van de huurperiode) niets dan lof! De deskundigheid en het enthousiasme van iedereen, maar ook de klantgerichtheid en service (snel inspelen op de vragen en de wensen van de klant), zijn hier dik in orde. Wij hebben met ms Willem Barentsz, een motorvlet van bijna 10 meter (l.o.a.), gedurende een week gevaren op de Randmeren en het IJsselmeer. Het schip verkeert in goede staat (met name motor & besturing). Interieur is 'scheeps' (verwacht geen tafelkleedjes met kristallen vazen in de kajuit), functioneel en comfortabel. Aardig detail; als we de eerste dag aan boord komen, ligt er een compleet handdoekenpakket met een leuke attentie klaar. Kombuis is praktisch ingericht. WC is schoon en zeker ook groot genoeg. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je komt dan ook volledig tot rust tijdens het varen met deze klassieke vlet. De Mercedes dieselmotor loopt erg mooi en de motor- en bediening keerkoppeling met de Morse gashendel gaat probleemloos. Ondanks dat het schip geen boegschroef heeft, is nauwkeurig manoeuvreren (zelfs in de kleinste ruimte) geen probleem. Tijdens het varen is het schip koersvast. Over stabiliteit kan ik niet veel zeggen, omdat in de periode dat wij met de WB gevaren hebben er bijna geen zuchtje wind stond en onze vaarwateren vrijwel rimpelloos waren. Voor wie echt van varen houdt (liefst met de stootwillen binnenboord, natuurlijk), is dit een perfecte optie. Wij zullen zeker aan de Willem Barentsz denken bij het plannen van onze volgende vakantie.
roy k
roy k
November 10, 2022.
Echt een aanrader. Professioneel, no-nonsense Wat een heerlijke midweek varen met de Abel Tasman. Zeer compleet bootje voor 4 personen. Wij waren met z’n 3en en een hond. We hebben een heerlijke tocht gemaakt over de randmeren en Flevoland. Ondanks dat we bij Almere moesten omkeren ivm een Sluis op storing. En daardoor flink wat extra vaaruren hebben moeten maken. Top verlopen. Wat zeker vermeld moet worden is de communicatie. Super hoe ze meedenken en ondersteunen. Ook een tof presentje bij thuiskomst. We hadden nog een klein akkefietje met de mast😅. Maar ook hier gingen ze heel coulant mee om. Kan niet anders, dan dit bedrijf aanbevelen. Ga zo door 👌🏼
robert s
robert s
November 10, 2022.
Klasse bedrijf! Wat een een fijne mensen bij Willem Barentz bootverhuur! We hebben van begin tot eind genoten, het begon met een goede heldere uitleg i.c.m een proefvaart wat erg fijn was. De boot was perfect in orde en we hebben geen walstroom nodig gehad, we hebben de boot van zaterdag tot zaterdag mogen huren en zijn van Eemnes via IJsseloog en daarna via Almere en Harderhaven weer terug gevaren. Onderweg wat technische vragen die bijna meteen werden beantwoord en opgelost. Bedankt voor alle goede zorgen en leuke tips! Wij komen hier zeker terug.

Einfach und sorglos ein Boot mieten

Fairer Vertrag

Ein Boot zu mieten sollte sorglos sein

Letzte Minute

Morgen abreisen? Sie bekommen 10% Rabatt!

All-in Miete

Wirklich alles im Preis inbegriffen!